Misafir Misafir
| Konu: erkekler ne derler neyi kastederler Salı Haz. 17, 2008 10:04 pm | |
| "BEN BALIĞA ÇIKIYORUM" ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim"
"BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY" ÇEVİRİSİ: "Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, Boşuna uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın."
"YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?" ÇEVİRİSİ: "Yemek neden hala masaya gelmedi?"
"EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM" ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır.
"BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER" ÇEVİRİSİ: "Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok"
"ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM;SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR" ÇEVİRİSİ: "Su karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu kafam ona takıldı da"
"SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN" ÇEVİRİSİ: "Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak, filmin içine ettin!!"
"HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM." ÇEVİRİSİ: "Sen hala konuşuyor musun?"
"HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN" ÇEVİRİSİ: "American Pie'ın sözlerini hatırlıyorum, ilk öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugüne kadarki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğumgününü unuttum"
"SENİ DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERİ GETİRDİM CANIM". ÇEVİRİSİ: "Köşebaşında gülleri satan kız tam bir afetti"
"ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK" ÇEVİRİSİ: "Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem" "HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR" ÇEVİRİSİ: "...Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak"
"HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!!" ÇEVİRİSİ: "Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul"
"YİNE NE YAPTIM????" ÇEVİRİSİ: "Yine nasıl yakaladın???"
"TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM" ÇEVİRİSİ: "Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın"
"BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM" ÇEVİRİSİ: "Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam"
"MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN" ÇEVİRİSİ: "Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem"
"SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM" ÇEVİRİSİ: "Bizi kimse bulamayacak |
|
HaYaT ADMİN_SMT
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 34 Nerden : ToKaTLaRDaN Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: erkekler ne derler neyi kastederler Çarş. Haz. 18, 2008 7:39 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: erkekler ne derler neyi kastederler Çarş. Haz. 18, 2008 7:50 pm | |
| |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: erkekler ne derler neyi kastederler Cuma Haz. 20, 2008 5:16 pm | |
| |
|
adios_bebe_mod MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 30 Nerden : ToKaTTaN Kayıt tarihi : 11/06/08
| Konu: Geri: erkekler ne derler neyi kastederler Paz Haz. 22, 2008 12:28 pm | |
| paylaşım için tşkr ederim | |
|